Over dit project

In samenwerking met Block Office Architecten en ontwerpbureau Plan B zullen de Voordenkers van Mathieu Gijbels zorgen voor het nieuwe kantoorgebouw en showroom voor Binnenafwerkingsbedrijf Schoeffaerts, gevestigd op industriezone Dorpsveld in Diepenbeek.

Block Office Architecten

In het nieuwe businesspark Dorpsveld II zijn momenteel de grond- en montagewerken bezig van de nieuwbouw die afwerkingsbedrijf Schoeffaerts er zal realiseren. Zaakvoerder Ronny Schoeffaerts investeert er 5,5 miljoen euro in een uitgebreide showroom en kantoren.

De extra ruimte is vooral nodig omdat Schoeffaerts is geëvolueerd naar een totaalleverancier van interieur. Daar horen ook binnendeuren (van merken als Brems en Anyway Doors) en parket bij, twee producten die in de showroom de volle aandacht moeten krijgen.

Voor het ontwerp van het nieuwe gebouw bracht Ronny Schoeffaerts zijn eigen inspiratie samen met de knowhow van Block Office Architecten, in samenwerking met Ontwerpbureau Plan-B. De uitvoering van het project is in handen van De Voordenkers van Mathieu Gijbels. Ronny Schoeffaerts: “Wij weten erg goed wat we juist willen van dit nieuwe gebouw. Daarom hebben we voor een team gekozen waarvan we weten dat het er dezelfde standaard van kwaliteit op nahoudt als wij.”

Verschenen artikels in de pers:

- Architectura.be
- Limburgnieuws.be

Timelapse
Geen
werfpubliciteit Schoeffaerts Diepenbeek Mathieu Gijbels
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
debora suranno onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Debora Suranno
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100